Bu hafta ısınacağız

Meteoroloji yeni haftanın hava durumunu yayımlandı. Rapora göre yeni haftada sıcaklık normalin üzerinde.

16 Şubat 2020 Pazar 23:16
Bu hafta ısınacağız

Meteoroloji yeni haftanın hava durumunu yayımlandı. Rapora göre yeni haftanın ilk üç gününde yurdun büyük kesiminde güneşli hava etkili olacak. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Antalya çarşamba gününe kadar güneşli havanın etkisinde olacak. Hatta Antalya'da çarşamba günü hava sıcaklığı 18 dereceye kadar çıkacak. Fakat Doğu Anadolu için aynı durum söz konusu değil. Hafta boyunca yoğun kar nedeniyle çığ tehlikesi bulunuyor. İşte Meteoroloji tarafından yayımlanan 17 - 21 Şubat 2020 hava durumu raporu
Yeni haftaya yurdun büyük bölümü güneşli başlayacak. Güneşli hava çarşamba gününe kadar etkisini gösterecek. Fakat Doğu Anadolu ve Güneydoğu’da yağışlar devam edecek. Doğu Anadolu'da kar Güneydoğu'da karla karışık yağmur etkisini gösterecek. Doğu Anadolu'da özellikle Bitlis-Van-Hakkari dolaylarında kar yağışı kuvvetli olacak. Çığ riskine karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.
SICAKLIKLAR NORMALİN ÜZERİNDE
Yeni haftada sıcaklıklar normalin üzerinde olacak. Marmara’nın güneyinde, Kıyı Ege’de, Akdeniz’de sıcaklıklar 15 derecenin üzerine çıkacak. Perşembe günü ise güneşli hava bu kez Doğu'da etkisini gösterecek.

Son Güncelleme: 17.02.2020 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.