Çorum'a art arda acı haberler

Çorum’un Mecitözü ilçesi Kahramanmaraş'tan gelen art arda gelen acı haberlerle sarsıldı.

09 Şubat 2023 Perşembe 12:59
Çorum'a art arda acı haberler

Çorum’un Mecitözü ilçesi art arda gelen acı haberlerle sarsıldı.

Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar’ın halasının oğlu, Kahramanmaraş’ta öğretmen olarak görev yapan Muammer Kocabaş, eşi ve kızını depremde kaybetti.

Muammer Kocabaş’ın eşi Seher Kocabaş, Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybetti.

Depremde enkaz altında kalan Seher-Muammer Kocabaş çiftinin kızları Nisan Arca Kocabaş’ın da cansız bedenine ulaşıldı.
Anne Seher Kocabaş ve kızı Nisan Arca Kocabaş’ın bir gün arayla hayata veda etmesi, derin üzüntüye neden oldu. Ailenin diğer çocuğu ise sağ olarak kurtuldu.

Seher Kocabaş, dün İskenderun’da toprağa verildi. Kızı Nisan Arca Kocabaş ise 10 Şubat Cuma günü Mecitözü İlçesi’nde Cuma namazından sonra Merkez Büyük Camii’den alınarak Hıdırlık Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 09.02.2023 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arkadaş 2023-02-10 14:52:22

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin

Avatar
Ömer APAYDIN 2023-02-10 19:42:22

Çocukluk arkadaşım Muammer,
Lise 1.sınıftan sonra 30 yıl gibi bir süredir görmemiştim ve bir haber de almamıştım senden. Zaman zaman aklıma gelirdin ve düşünürdüm: "Muammer hayatta mıdır, nerelerdedir, neler yapıyordur, evlenmiş midir, çoluk çocuğa kavuşmuş mudur” diye geçiyordu aklımdan, seni her anımsadığımda. Senden iyi bir haber alabilmek için zaman zaman sosyal medya ve internet üzerinden ismini aramışlığım da olmuştur pek çok kez; ve bazı arkadaşlara da sormuştum seni, henüz yakın zamanlarda. Ama sana dair bir iz bulamamıştım
Derken bugün tesadüfen gördüğüm bir Facebook paylaşımında gördüm ismini, ama böylesi kötü bir haber nedeniyle! Ortaokul arkadaşlarımızdan birisi de teyit etti, o habere konu kişilerin senin eşin ve kızın olduğunu. Yıllarca senden bir iz bulamadım, böylesi mi nasip olacakmış?!
Belki ileride bir gün bu yazıyı okursun bi şekilde. Eşin ve yavrun için çok çok üzgünüm güzel insan.
Sözün bittiği yer.
Sabırlar diliyorum sana ve oğluna.
Alah dayanma gücü versin.

Avatar
Ahmet atay 2023-05-13 23:37:07

Ömer apaydın hocam muammer hocam çoruma tayin istedi , bilginiz olsun .