Çorumlular günübirlik gidiyor

Sinop Akliman Çorumlular'ın günübirlik ziyaret ettiği turizm bölgesi.

11 Mart 2019 Pazartesi 17:00
Çorumlular günübirlik gidiyor

Gerek tatilcilerin gerek Sinoplu vatandaşların uğrak yerlerinin başında gelen Akliman, tabii güzelliğiyle görenleri hayran bırakıyor.

Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Akliman bölgesinin Sinop için en önemli turizm sirkülasyonun sağlandığı yer olduğunu söyledi. Tosun, “Akliman bizim en çok turizm sirkülasyon alanımızdır. Günübirlik turlarda bu bölge illerimizde Kastamonu, Samsun, Çorum günübirlik gelen birçok insan orada konaklamakta, çadır kurmakta. Günlük turizm sirkülasyonunun sahasıdır bu bölge. Bu bölgede yol standardımız biraz düşük. Bu bölgeyle ilgili bakanlığımız 1 milyon TL ödenek gönderdi. Yolun standardının yükselmesi ile ilgili, bu bir başlangıç ödeneğidir. Parayı Sinop Belediyesine aktardık, ihale çalışmalarını sürdürüyor. Biz belediyeyle görüşüyoruz, belediye proje çalışmasını yürütüyor. Projelerini tamamladılar. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacaklar. Belediyede ihale süreci devam ediyor” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 11.03.2019 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-03-11 17:55:56

Sinop yolu üzerinde BOYABAT VAR.
ÇOĞRAFİ YAPISI İLÇELERİLİZLE BENZERDİR. ANCAK BİR İLÇE İLDEN BÜYÜK OLURMU ÖRHEĞİ BOYABAT.
BU İLÇE YILDIZ GİBİ BÜYÜYOR KASTAMONU SAMSUN SİNOP YOLU BİRLEŞİYOR.
İLÇEDE 35 E YAKIN TUĞLA FABRİKASI VAR. İNSANLAR KENDİ İLÇELERİNDE ALIYVERİY YAPARLAR. HA NİYE diyorM bunu araştırıyorlar İSTİYORLAR. İSTEDİNMİ DE ALIYORLAR. YAŞAR TOPÇU NE YOLLLAR YAPTI ESKİ SİNOP YOLU İSKİLİP ÇORUL YOLUROAN KÖTÜ İDİ ŞİMDİ UÇAK GEÇİR. HELAL OLSUN ORANIN İNSANLARINA YÖNETİCİLERİNE HELAL HELAL BOŞ GEZEN DURAN İNSAN YOM HER KES ÇALIŞIYOR
NİYE DİYORm ilçelerimizin toprak ve çoğrafi özellliği İlçelerimizinki daha da iyi ama NİYE NİYE