Elvançelebi yolunda çalışma

Taşımalı eğitim yolu olarak kullanılan yaklaşık 3 kilometre mesafeli Elvançelebi-Bekişler bağlantı yolu bakıma alındı

05 Mart 2018 Pazartesi 20:41
Elvançelebi yolunda çalışma

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Taşımalı eğitim yolu olarak kullanılan yaklaşık 3 kilometre mesafeli Elvançelebi-Bekişler bağlantı yolunda stabilize bakım çalışması büyük oranda tamamlandı.

Elvançelebi Köyü Muhtarı Ahmet Çetinkaya, köylerinde ki okulda ilk ve orta okul eğitimlerini gören yaklaşık 13 köyden öğrencinin eğitimleri için bu yolu kullandıklarını ve çalışmaların tamamlanması halinde öğrencilerin daha iyi koşullarda okula eğitimlerine devam edebileceklerini söyledi. İl Özel İdaresi’nin Elvançelebi Köyü’ne yaptığı diğer hizmetlerden de bahseden muhtar Çetinkaya, su deposunun ihale aşamasında olduğunu, sağlık ocağının %80 aşamasında bulunduğunu, su getirme çalışmalarının yapıldığını ve türbenin etrafında peyzaj çalışmasının sürdüğünü söyledi. İl Özel İdaresi’nden son 4 yılda köylerine ciddi derecede hizmet aldıklarını belirten Çetinkaya, çöplerinin düzenli olarak alındığını, çocuk oyun gruplarının yapıldığını, kilit parke taşlarının döşendiğini dile getirerek, bu hizmetlerin köylerine getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 06.03.2018 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.