Eski lastikler kedilere ev oldu

Kargı'da duyarlı bir vatandaş sokak kedileri için eski lastiklerden ev yaptı

12 Aralık 2018 Çarşamba 21:07
Eski lastikler kedilere ev oldu

Çorum’un Kargı ilçesinde bir vatandaş kış mevsimin kendini göstermesiyle birlikte sokak kedilerinin üşümemesi için eski araç lastiklerinden kedi evi yaptı.

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte çocuklarının mahallede beslediği kedilerin üşüdüğünü gören Adem Bülbül isimli vatandaş, eski araba lastiklerini toplayarak kedilere barınak yaptı. Mahallenin çeşitli noktalarına koyduğu barınaklara kedi evi adını veren çocuklar ise kedilerin artık ıslanmayarak üşümeyecekleri için mutlu oldular.

Mahallede çocukları tarafından 6 kedi beslendiğini belirten Adem Bülbül, ‘’Çocuklarımın beslediği kediler yağışlar nedeniyle ıslanarak üşümeye başladılar. Çocuklarım da bu duruma üzüldüler. Farklı çözüm arayışlarına girdiler. Benim de aklıma böyle bir çözüm geldi. Eski araba lastikleri ve tahtalardan böyle bir barınak yaptım. Kolay elde edilebilecek malzemeler ve yapımı kolay bu yöntemle kedilerimiz artık ıslanmıyor’’ dedi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2018-12-13 07:34:39

Allah kendisinden razı olsun. Dünyayı bu zihniyet kurtaracak

Avatar
Sait 2018-12-12 22:47:39

Alacaya 70 işlur elemanı alınırken,Sungurlu yA 7 kişi . Yazıklar olsun Sizin gibi idarecilere

Misafir Avatar
bir bilen 2018-12-13 11:26:47 @Sait

bu yorumu buraya mı yazman gerekiyordu? neyi ne zaman nerede yapmanız gerektiğini bilmediğiniz için öyle yapmışlar demek ki... neyse konuya dönelim; Allah Adem beyden razı olsun, sonsuz teşekkürler bu duyarlılığı için.

Beğenmedim! (0)