Genç savcıya hazin veda

Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hstanede vefat eden Cumhuriyet Savcısı hemşerimiz Erdal Karakaş, bugün toprağa verildi.

23 Haziran 2021 Çarşamba 14:10
Genç savcıya hazin veda

Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hstanede dün vefat eden Amasya Cumhuriyet Savcısı hemşerimiz Erdal Karakaş, bugün toprağa verildi.

50 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Erdal Karakaş'ın vefatı, ailesi başta olmak üzere sevenlerinde büyük üzüntüye neden oldu. Çorum'da uzun yıllar avukatlık mesleğini icra eden Karakaş, kısa süre önce savcılık mesleğine adım atmıştı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Savcı Erdal Karakaş için Ulu Mezarlık’ta cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Karakaş, kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Son Güncelleme: 23.06.2021 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LEVENT ÇEŞME 2021-06-23 16:26:42

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun .

Avatar
İskilipden 2021-06-23 19:00:07

Allah'ım gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Ailesine sabırlar versin.