Haydi Fotoroad’da

ÇFK'nın geleneksel Fotoroad yarışmasının 3.sünü 18 Kasım Pazar günü düzenliyor.

14 Kasım 2018 Çarşamba 21:34
Haydi Fotoroad’da

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) geleneksel hale getirdiği Fotoroad yarışmasının 3.sünü 18 Kasım Pazar günü düzenliyor. Saat 11:00 de İnci Park’tan  (Mehmetçik Lisesi yanı-özel hastane civarı) verilecek startla başlayacak olan yarışma yaklaşık 3 saat sürecek.

1 takımın 2 kişi , 1 araç ve 1 fotoğraf makinası ya da fotoğraf çekebilecek bir cep telefonu ile katılacağı yarışma geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi görmüştü.

ÇFK Başkan Yardımcısı Fatoş Aykaç, yaptığı açıklamada yarışmacılara verilecek 20 fotoğraf görevi ve 5 farklı lokasyona ulaşmasını isteyeceklerini belirterek, bu görevleri hızlı ve eksiksiz tamamlayacak olan yarışmacılar arasında yapılacak değerlendirme ile 8 farklı dalda ödül vereceklerini belirtti.

Aykaç, bu yıl Larton Ana sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın diğer sponsorları olan Çorum Belediyesi, Şamlılar Villa, Koldaşlar Giyim Mazağaları ( KGM ), Paşa İskender, Şellale Kafe, İntegral Mühendislik, Has Baklava ve Börek Salonuna teşekkür etti.

Farklı fotoğraf görevleri ile yarışmacıların çok keyifli ve güzel bir hafta sonu geçireceğini belirten Aykaç, ailecek ya da arkadaşları ile tüm Çorumlular’ı bu keyifli yarışmaya davet etti.

Yarışmadan sonra bildirilecek olan bir tarihte düzenlenecek olan kahvaltılı bir programda kazananların açıklanacağı ve ödüllerin verileceği programda, 1.2. ve 3.lük ödüllerinin dışında bu yıl en iyi fotoğraf ödülü, ÇFK Özel Ödülü, yarışmacı Özel Ödülü, Sonunculuk Ödülü, En kötü Fotoğraf ödülleri de sahiplerini bulacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler 0533 512 27 16 numaralı telefondan bilgi alarak kayıt yaptırabilecekler.

Son Güncelleme: 15.11.2018 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.