Konvoyu gören şaşırdı, tırlara ceza yazıldı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde evlenen tır şoförü, gelin tırını gelin arabası yaptı. Tır konvoyuna gürültü yaptıkları için ceza kesildi.

28 Ağustos 2022 Pazar 15:31
Konvoyu gören şaşırdı, tırlara ceza yazıldı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde evlenen tır şoförü, gelin tırını gelin arabası yaptı. Çiftin konvoyunu oluşturan tırlara ise korna çalarak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle ceza kesildi.

30 TIR EŞLİK ETTİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşayan Aleyna Başaran ve tır şoförü İbrahim Yelmenoğlu, yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi. Aleyna ile İbrahim çifti düğün arabası olarak tırı tercih etti. Süslenen tıra, yaklaşık 30 şoför de tırlarıyla eşlik ederek gelini almak için eve gelindi. Gelin Aleyna Yelmenoğlu, gelin arabası olan tıra ise binmekte güçlük çekti. Gelin ve damat tırdan, Sungurlu sokaklarında kendilerine merakla bakanlara el salladı.

KORNA SESİ NEDENİYLE CEZA KESİLDİ

Çalınan kornadan dolayı polis merkezine yapılan şikayet üzerine tırlar, polis ekipleri tarafından durduruldu. Uzun süre geçişine izin verilmeyen tırlara ceza yazıldığı öğrenildi.

‘HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM’

"Babam yıllardır nakliyecilik mesleğinde faaliyet gösteriyor" diyen Damat İbrahim Yelmenoğlu, “Ben de baba mesleğini sürdürüyorum. Herkes otomobil, üstü açık araba ve cipi gelin arabası yapıyor. Bizim mesleğimiz tırcılk. Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Hayalim tırı gelin arabası yapmaktı. Bir farkındalığımız olsun istedik. Bence güzel de oldu” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 28.08.2022 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2022-08-28 18:08:35

Önce sen farkındalık ne demek onu öğren damat bey!
Umarım ceza başkaları için farkındalık olur. ????

Avatar
Hoca... 2022-08-29 14:04:50

Farkındalık değil bu yapılan. Bir kere ceza yediysen sen damat efendi bu ne demek bilirmisin kural dışı hareket ederek çevreyi rahatsız etmenin sonucudur.Demek ki doğru hareket değil yaptığın, şimdi çık halktan özür dile bari...

Avatar
İskilip'li 2022-08-28 21:26:52

Farkındalık değil fark. Bütün konvoya ceza yazdırarak fark yaratmışsın. Bir fark da şu Tosya İskilip yolunun yapılmasıyla oluşturulsa tam süper olacak

Avatar
çorumlu 2022-08-31 05:57:19

süriye sınırında bu kadar önlem yok ,peh peh peh