Mor Taksi geldi

Çorum'da engellilerin ulaşımına yönelik hazırlanan Mor Taksi uygulaması hayata geçiriliyor.

24 Haziran 2019 Pazartesi 19:00
Mor Taksi geldi

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yer alan Mor Taksi uygulaması hayata geçiriliyor.

Başkan Aşgın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Söz verdik yaptık. Seçim döneminde şehrimizde engelleri kaldırmak ve engelli vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için Mor Taksi (Engelsiz Taksi) uygulamasını başlatacağız demiştik. Taksi duraklarımızdaki araç sahipleri araçlarını aldı. Engellilerimize yönelik dizayn ettikten sonra hizmete sunacağız. Hayırlı Olsun.”

Son Güncelleme: 25.06.2019 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
X 2019-06-24 19:34:51

Sanki çok büyük bir projeymiş gibi bahsetmezler mi?
Mor taksi sadece tekerlekli sandalyeler için arka koltukları alınmış sadece indirip bindirme kolaylığı sağlayan bir proje o taksiye o parayı verebilecek mi engelli kişinin aileleri o parayı verebilecek olan ailelerin zaten arabası vardır taksiye ihtiyaç duymazlar! Maddi açıdan sıkıntı çeken aileler de otobüse biner artık indirip bindirme kolaylığı otobüslerde mevcut yapıyorsunuz bir proje her açıdan düşünün ücretli olması akıl karı mı ?

Misafir Avatar
cafer 2019-06-25 07:34:35 @X

X ne ya adın yokmu senın o kadar özguvenle yazıyorsun adını saklıyorsun.herşeyede muhalefet etmesenız saşardım zaten

Beğenmedim! (0)
Avatar
Fabrika / İstanbul’daki Çorumlu 2019-06-24 19:07:20

Woswogen yetkilileri Türkiye ile görüşmeye başlamış, bizim yerel gazeteler uyuyor, Haber 7’de okudum, Ahlatçı’ya haber edin Cumhurbaşkanını arasın..

Avatar
zeki 2019-06-25 10:14:07

çok büyük proje. vay be. helal olsun. engeller öyle kalkmaz, böyle kalkar