Naciye Baklan son yolculuğuna uğurlandı

Baklan Ailesinin acı günü. Halil, Mustafa, merhum Muharrem, Ali ve Kadir Baklan kardeşlerin annesi Naciye Baklan vefat etti.

23 Aralık 2017 Cumartesi 16:14
Naciye Baklan son yolculuğuna uğurlandı

Baktat Şirketler Grubu sahipleri Halil, Mustafa, merhum Muharrem, Ali ve Kadir Baklan kardeşlerin hayatını kaybeden anneleri Naciye Baklan, son yolculuğuna uğurlandı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde önceki gün hayatını kaybeden Naciye Baklan’ın (92) cenazesi Sungurlu’ya getirildi. Baklan’ın cenazesi Cumartesi günü öğle vakti Ulu Camideki musalla taşına kondu. Halil, Mustafa, Ali ve Kadir Baklan kardeşler, cami avlusunda taziyeleri kabul ettiler. Naciye Baklan’ın cenazesi kılınan namazın ardından Sarıtepe Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Baklan ailesi ile Çorum eski Valisi, emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Mustafa Yıldırım, Sungurlu Kaymakamı Mitat Özen, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, önceki Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, Çorum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mahmut Argun, işadamları Haydar Ali Öztaş ve Levent Öztekin ile kalabalık bir cemaat katıldı.

Halil, Mustafa, merhum Muharrem, Ali ve Kadir Baklan kardeşler, Sungurlu’dan doğan ‘BAKTAT’ ve ‘SUNTAT’ markalarıyla Avrupa’nın en büyük gıda dağıtım zincirlerinden birini oluşturuyorlar.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.