Otobüs şoförlerine önemli tavsiyeler

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, toplu taşıma şoförleriyle bir araya gelerek bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

30 Ağustos 2022 Salı 15:25
Otobüs şoförlerine önemli tavsiyeler

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, toplu taşıma şoförleriyle bir araya gelerek toplu ulaşımda başlattıkları yeni vizyonları hakkında bilgiler verdi.

Turgut Özal Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun, BELTAŞ Sorumlusu Hayrettin Almacı ve Toplu Ulaşım Amiri Kerim Yılmaz da katıldı.

Çorum’da şehir içi toplu ulaşımda özel şirket dönemine son verdiklerini belirterek sözlerine başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Sizler Çorum Belediyesi’nin halkla ilişkiler yüzüsünüz. Toplu ulaşımı Belediye bünyesine almak için ciddi bir yatırım yaptık. Buradaki amacımız toplu ulaşımda hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmak ve hemşehrilerimizin toplu ulaşım memnuniyetini artırmaktır." dedi.

Başkan Yardımcısı Çöplü, “Sizlere büyük görevler düşüyor. Sizler bizim yani Belediyenin toplu ulaşım kullanan vatandaşlarla iletişimini sağlayacak pozisyonda çalışan mesai arkadaşlarımızsınız. Hoşgörü ve memnuniyeti her zaman ön planda tutan bir çalışma prensibini ilke edinmeniz gerekiyor. Trafik kurallarına her zaman uyun. Tüm şoför arkadaşlarımızla bu toplantıları belirli periyotlar halinde yapacağız ve bu konuda eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. İşlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-08-30 19:58:28

Geçtiğimiz gün Akkent otobüsüne bindim. Eski hastane civarındaki son durak olan eczanelerin önünde duran otobüs bu kez durmadı şoför kafasına göre devam etti elitpark durağında içerideki yolcular "nereye gidiyorsun kardeşim durakta neden durmadın " deyince bir zahmet durdu. Yani değişen bir şey yok eşşeğe altın semer vursan yine eşşek.

Avatar
Buraya Dikkat ! Lütfen Oku !!! 2022-08-30 16:36:22

Çok yanlış yaptınız çok. ilk aldığınız elemanlar kravatlı, düzgün gömlekli, cepkenli güzel giyimli arkadaşlardı. Şimdi alınanlar ile karşılaştım da çok kötü durum. Elde tesbih, kocaman yüzük, kaytan bıyık yada hilal bıyık. Bildiğiniz ULAŞ A.Ş. elemanlarını yeniden işe almışsınız adeta. yazıklar olsun. Adamların hem araçlarını satın alın, Hatlarını satın alın birde kalkıp kişileri şöför yapın. Sayın Başkan acilen bunlar işten çıkartılmalıdır. Hakkımı helal etmem vAllahi. Söz vermiştiniz. Merkezde bilet kesen bir adam var tane işi var hala orada. Alemzi bey belli ki başkan beyi uyutmaya devam ediyor.

Avatar
hızlı ve sabırsız 2022-08-31 09:28:47

halk otobüslerinin ambulans ,kendilerininde ambulans şöförü olmadıgını da söyleseydiniz

Avatar
Ahmet 2022-08-30 17:42:39

İnşAllah sırada pazar esnafı vardır. Bazılarının yanına besmele çekmeden yaklaşılmıyor. Pek ümidim yok çünkü dokunulmazlıkları var gibi gözüküyor. Ne kural ne tüzük. Vız gelip tırıs gidiyor. İstediği zaman istediği yere tezgah açar, istediği zaman alır. Bütün pisliğini yönetmeliğe aykırı şekilde bırakır gider. Yola kaldırıma tezgah açar. Kimseden tıs yok.

Avatar
Vatandas 2022-08-30 18:08:54

Geçen buhara Karaoğlan kavşağında sağa durdu. İçi boştu. Flasorleri açtı Trafiği kapattı rahat rahat. Kavşakta ki pastaneye gitti. Hiç olmazsa ileriye çek duble niye durup trafiği alt üst ettin. Sonu 147 sarı yenilerden di. Eğitim şart.

Avatar
Çorumlu 2022-08-30 17:23:31

Gerçekten hizmet kaliteli şöförlerimi tebrik ediyoruz.

Avatar
vatandaş-19 2022-08-31 08:34:58

özel halk otobüsünden gelen şoförlerin bir çoğu aynı alışkanlıklarını devam ettiriyorlar.
Araç kullanırken koltuğa yayılıp ellerinde telefon yani eski alışkanlıklarına devam ediyorlar. yorum sizlerin..