Pazarlar kapanınca maliyetine satış başladı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında pazarlar kapatılınca devreye girerek vatandaşa maliyetine sebze satışına başladı.

30 Mart 2020 Pazartesi 11:56
Pazarlar kapanınca maliyetine satış başladı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi Cumartesi ve Perşembe Pazarının koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılmasının ardından ilçe halkına maliyetine sebze ve meyve satışına başladı.

Sungurlu’da koronavirüsle mücadele kapsamında alınan hıfzıssıhha kararıyla Perşembe ve Cumartesi Pazarı kapatılmıştı. Gelişmeler üzerine devreye giren Sungurlu Belediyesi vatandaşların menfaati için maliyetine sebze v emeyve satışına başladı.

HAFTADA ÜÇ GÜN
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Çin'de ortaya çıkan ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bir takım kararlar alınmış, alınan kararlar neticesinde ilçemizde kurulan Perşembe ve Cumartesi Pazarları kapatılmıştı. Vatandaşlarımızın menfaati ve ucuz taze sebze-meyve almaları için Belediye olarak gerekli girişimlerimizi tamamladık. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, Cumartesi Pazarı’nda Belediyemiz tarafından, hiçbir kar gözetmeden, maliyetine ucuz ve taze sebze-meyve satışı yapılacaktır. Her vatandaşımız en fazla 1 kilo alabilecek” dedi.
Öte yandan vatandaşlar tezgahlarda zabıtaların gözetiminde sosyal mesafeye uygun olarak alışveriş yapıyorlar.

VATANDAŞ MEMNUN

Sungurlu Belediyesi tarafından Cumartesi Pazarı’na kurulan tanzim satış noktasındaki vatandaşlar maliyetine yapılan sebze ve meyve satışından memnun
Serkan Şansever’in haberine göre, Sungurlu Belediyesi tarafından Cumartesi Pazarına kurulan tanzim satış noktasında sırasını bekleyen vatandaşlar, fiyatların dışarıya göre uygun olduğunu belirterek "Allah, vatandaşını düşünen Sungurlu Belediyesi’nden ve Başkan Abdulkadir Şahiner’den razı olsun" dedi.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in, koronavirüs tedbirleri kapsamında Perşembe ve Cumartesi Pazarı’nın kapatılmasının ardından sebze ve meyve fiyatlarındaki yükselişinin önüne geçilmesi için hayata geçirdiği proje kapsamında Sungurlu Belediyesi tarafından Cumartesi Pazarına tanzim satış alanı oluşturuldu.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri vatandaşlara hizmet verecek olan tanzim satış alanlarına vatandaşlar ilk gün yoğun ilgi gösterdi. Ucuz sebze ve meyve almak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Sungurlu Belediyesi’nin tahsis ettiği tanzim satış noktasında sırasını bekleyen bir vatandaş ise, düşük fiyatlara olan sevincini dile getirdi.
Sırası gelen vatandaş ev alışverişini yaparak, "Fiyatlar çok uygun. Allah, vatandaşını düşünen Sungurlu Belediyesi’nden ve Başkan Abdulkadir Şahiner’den razı olsun. Sıraya girdik ama olsun sabrettik aldık" dedi.

Son Güncelleme: 30.03.2020 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil19 2020-03-30 12:12:29

çorum belediyeside kaldırım yıkayarak şov yatsın...dar gelirliler için böyle bir sistem kurulamaz mı