Romanlar İskilip'e hayran kaldı

Düğün nedeniyle İskilip'e gelen kalabalık Roban grubu ilçeye hayran kaldı

29 Nisan 2019 Pazartesi 09:01
Romanlar İskilip'e hayran kaldı

Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı hemşerimiz Ömer Gökmen’in düğünü münasebetiyle Çorum´a gelen, Türk dostu Bükreş Valisi Paul Petrovan, Türkiye Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Atalay, Avrupa Türk İş Konseyi Genel Başkanı ve Avrupa Belediyeler Birliği Genel Baskanı Aziz Şahin, Türkiye Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Baraş, Alişan Duzgun, Cemil Tunga, Genel Sekreter Mustafa Bekar, iş adamları Tamer Caykulaç , Murat Şahmeran ve 40 yakın Romanya vatandaşı İskilip´i ziyaret etti.

SU DEĞİRMENİNE ZİYARET

Romanya´dan gelen misafirler ilk Yalak Köyü'nde tarihi geçmişi en az 300 yıla dayanan tarihi su değirmenini ziyaret etti. Misafirleri burada İskilip Kaymakamı Bestami Alkan ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük karşıladı..Doğa harikası su değirmenine hayran kalan konuklar burada bol bol fotoğraf çekindiler.

Değirmenden ayrılan misafirler İskilip Kütüphanesinde bulunan Bedri Rahmi Eyüpoğlu sergi salonunu gezdi.Sabri Çiçekci tarafından bilgilendirilen misafirler daha sonra İskilip Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek alış veriş yaptı. Meşhur İskilip Dolmasını Atatürk Orman Çiftliğinde tadan misafirler daha sonra ilçeden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.