Serinleten sürpriz ikram

Çorum Belediyesi YKS'ye giren öğrenci ve ailelerine dün limonata, bugün dondurma ikram etti.

27 Haziran 2021 Pazar 13:28

Çorum Belediyesi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrenciler ile onları bekleyen dışarıda velilerine limonata ve dondurma ikram etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı 65 sınav binasında, 16 bin 705 adayın katılımı yapıldı. Zorlu sınav maratonundan çıkan öğrenciler ve onları okul önlerinde bekleyen aileleri, Çorum Belediyesi’nin dün ikram ettiği limonata ile serinledi. Belediye ekipleri bugün de öğrenci ve velilerine dondurma ikram etti. Öğrenciler ve aileler limonata ve dondurma ikramından dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti.

Son Güncelleme: 27.06.2021 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ikramcı dayı 2021-06-28 09:47:59

Mühendislik fakultesindeydik 2 gün. ne ikram gördük ne ilgi ne alaka. Sağolsunlar kantin kapalı.

Avatar
İskilipden 2021-06-27 21:33:33

bu tür sınavlarda tc kimlik unutulma kayıp gibi durumlarda eve dönülüyor aranıyor yada imtihana kabul edilmuyor. sınav kağodında kişizel bilğiler kısmında. tc kimlik örneği basılmalı. çı
kışta da kimlik örneği kopartılarak. ilğili adaya verilmeli.
Şanlıurfaya Büyük ayakkabı fb açıldı. Harran üniversitesi Ayakkabıcılık MYO açıyod. İskilipde ayakkabının kralı üretiliyor Üniversitemizden bölüm açmayı düşünmezmi

Avatar
hayrullah 2021-06-28 10:28:51

belediye şovu bıraksın. sizde alkışlamayı... sadece yüksekokulun önünde vardı bu. ne mimarsinanda ne diğer fakültelerde