Şipşak arıza yapınca...

Çorum Belediyesi’nin Millet Bahçesi’ne yerleştirdiği ve 2 lira ücret karşılığı hatıra fotoğrafı çeken makine arıza yaptı.

22 Nisan 2021 Perşembe 16:13
Şipşak arıza yapınca...

Çorum Belediyesi’nin Millet Bahçesi’ne yerleştirdiği ve 2 lira ücret karşılığı hatıra fotoğrafı çeken makine arıza yaptı.
Çorum Belediyesi kentin 3 farklı yerine hatıra fotoğrafı çekinmek isteyenler için Foto 1 Dakika (Öz çekim fotoğraf makinesi) isimli hizmeti hayata geçirdi. Çorumlular kartpostal tadında, nostaljik görünümlü hatıra fotoğraflarını gece-gündüz çekinip anında profesyonel çıktısını alabiliyor.

Hürriyet Parkı, Millet Bahçesi ve Çorum Parkı önünde bulunan 'Foto 1 Dakika' makinelerinden Millet Bahçesi’ndeki cihaza ücreti veren bazı vatandaşlar fotoğraflarını alamadı

Hatıra fotoğraflarını şipşak hazırlayan makinenin arıza yaptığını anlayan bir vatandaş, durumu o sırada parkın güvenlik görevlilerine izah etti. Görevliler vatandaşı zabıtaya yönlendirdi. Zabıta ise konuyla Park Bahçeler Müdürlüğü’nün ilgilendiğini ifade etti.

Vatandaşlar ücret karşılığı şipşak fotoğraf veren makinelerin üzerine arıza halinde ilgili hangi birime iletilecekse telefon numarasının yazılmasını önerdi.

Son Güncelleme: 23.04.2021 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyaz Masa 2021-04-23 12:23:03

Belediyede bir iletişim problemi var
153 aradığımızda istek şikayette bulunacağımız zaman telefonu kim açtıysa farklı bir birime yönlendiriyor
153 Beyaz Masa şeklinde bir sistem ile direk operatör aracılığıyla istek şikayeti alsa ardından sistem gerekli birime yönlendirse çözüme ulaştığında takibini yapabilsek
Ulaşılabilir bir belediye olmalı

Avatar
cafer 2021-04-24 15:48:23

belediyede hem iletişim hemde çözüm sorunu var malesef.kaç adet şikayetım var bilmiyorum ama insanla dalga gecer gibi sonunuz çözülmüştür diyerek geçiştiriyorlar...
bir işi adam gibi yapmayacaksınız onu anladıkda insanları salak yarıne koymayın yeter..

Avatar
Slm 2021-04-23 14:49:35

Beyaz masa doğru söylüyor

Avatar
Mustafa EROL 2021-04-23 18:34:46

Bu gibi durumlarda belediye zabıtasına ulaşmak cok güç. Bir telefon sürekli meşgul olur mu??

Avatar
vatansever 2021-04-24 21:42:30

Bırakın arızayı gidermeyi de, belediye resmi olarak yazılan dilekçeye cvp vermiyor. normalde yasa gereği bildiğim kadarıyla 7 veya 15 gün içerisinde cvp vermek zorunda fakat vermiyor. Sonra gidiyorsunuz ilgili müdürlüğe ve yazının akıbetini soruyorsunuz, aldığınız cvp '' aaaa sizin yazıyı girmemişiz.'' mimarı bir dert muamelatı bir dert. bahsettiğim birim yapı kontrol. bahsettiğim mimarı söylemeyim zaten umurlarında olmaz