Yolda buldu, tedaviye getirdi

Yolda gördüğü yaralı Kızıl Şahin'i tedavisi için getirdi

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:27
Yolda buldu, tedaviye getirdi

Çorum’da yoldan geçen bir sürücünün fotoğraf çektirmek için durduğu sırada yol kenarında yaralı halde bulduğu kızıl şahin tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, arkadaşıyla birlikte Ordu’dan Muğla’ya giden bir sürücü Çorum- Ankara yolunun 14. kilometresinde fotoğraf çekinmek için durdu. Sürücü ve arkadaşı fotoğraf çekindikleri sırada yol kenarında hareketsiz halde duran kızıl şahin olduğunu gördü. Bunun üzerine yaralı şahini bulunduğu yerden alan sürücü Çorum Orman ve Su İşleri Müdürlüğü’ne giderek yaralı şahini İl Müdürü Mustafa Gözler’e teslim etti.
Çorum Belediyesi’ne ait veteriner hekimler tarafından tedavisine başlanan kızıl şahin tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar doğal ortama salınacak.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.