13 Projeyle katılıyoruz

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen “Bu Benim Eserim” proje yarışmasına Çorum, 13 projeyle katılacak.

03 Nisan 2013 Çarşamba 18:27
13 Projeyle katılıyoruz

8-10 Nisan 2013 tarihleri arasında Ankara Başkent Öğretmenevi’nde yapılacak olan Bölge sergisine 9’u matematik ve 4’ü de fen bilgisi olmak üzere 13 proje ile katılacak olan Çorum, Ankara’dan sonra en çok proje ile sergide yer alacak.



İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada d
eğerlendirmeleri TÜBİTAK yetkilileri tarafından Bölge sergisine katılım sayısı olarak Çorum’un önceki yıllarda olduğu gibi bu dönemde de bölgesinde bulunan iller arasında Ankara'dan sonra en büyük orana ve başarıya sahip olduğu vurgulandı. İl çalışma grubu üyeleri, okul müdürleri, danışman öğretmenler ve Proje hazırlayan öğrenciler de başarıları nedeniyle kutlandı.





Son Güncelleme: 03.04.2013 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.