Bu okul Çorum'un teknoloji merkezi olacak

Dijital Teknoloji Koleji kurucu ve yöneticileri Belediye'yi ziyaret etti

08 Eylül 2017 Cuma 15:57
Bu okul Çorum'un teknoloji merkezi olacak

Çorum’da yeni kurulan Dijital Teknoloji Koleji kurucu ve yöneticileri Belediye Başkan Vekili Zeki Gül’ü ziyaret etti. Okul kurucularından Halis Akyol ve müdür yardımcısı Nurettin Aydın, Zeki Gül’e okulla ilgili bilgiler verdi.


Yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceklerini belirten okulun kurucularından Halis Akyol, günümüzün artık dijital çağ olduğunu, dijital teknolojileri kullanan toplumların ekonomilerini dönüştüren toplumlar olacaklarını söyledi. Akyol, “Teknolojik yoksunluklarımızı giderecek milli yetkinliğe sahip bir gençliğin yetişmesi için gerekli eğitim altyapısını kurmak için kolları sıvadık. Devletimizin bu noktada çok ciddi destekleri bulunmaktadır. Bu desteklerle eğitimde ciddi bir dönüşümün başlayacağına inanıyoruz. Çorum sanayisi olmak üzere tüm Çorum’un teknoloji merkezi olacak bir okul. Bu okulda hem yüksek nitelikli gençler yetişecek hem de sanayinin teknolojik ihtiyaçları karşılanacak. Çorum’un sorunu Çorum’da çözülecek. Öğrenmeye ve çalışmaya hazır, azimli, üretken ve dinamik öğrencilere ihtiyacımız var. Kayıtlarımızda bu özellikleri arayacağız. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz” diye konuştu.


Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, Dijital Teknoloji Koleji’nin açılmasında emeği olanları tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.






Son Güncelleme: 08.09.2017 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.