Gül’e T625 helikopter maketi hediyesi

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Belediye Başkanı Zeki Gül’e T625 model helikopter maketi hediye etti.

29 Ekim 2018 Pazartesi 13:32
Gül’e T625 helikopter maketi hediyesi

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Belediye Başkanı Zeki Gül’e T625 model helikopter maketi hediye etti. T625 Türkiye'nin yerli ve milli helikopteri olma özelliğini taşıyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Türk Havacılık Sanayi A.Ş (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ve TUSAŞ) Strateji ve Teknoloji Yönetimi Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk'ü ziyaret etti.

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin lider havacılık ve uzay merkezi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Strateji ve Teknoloji Yönetimi Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk'ü ziyaret ettik. Başarılı çalışmalarının devamını diledik. Yerli ve milli uçak ve helikopterimizi üreten ülkemizin gururu Türk Havacılık Sanayi A.Ş (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldık.” dedi.

Son Güncelleme: 29.10.2018 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.