Çorum yatırıma uygun

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü uzmanları, Türkiye'nin birçok ilinde Çorumlu yatırımcıların sağlıklı yatırım yapmaları için incelemelerde bulunuyor.

14 Haziran 2013 Cuma 10:43
 Çorum yatırıma uygun

İl Koordinatörlüğü’nün uzman ekipleri Bolu ve civarında bulunan kanatlı kesimhaneleri yerinde incelemek için Bolu’ya çıkarma yaptı. Bolu’daki kanatlı kesimhaneleri detaylı bir şekilde inceleyen uzman ekip, ziyaret edilen firmaların yöneticileri ve üretim sorumlularıyla görüşerek fikir alışverişinde bulundu.


Çorum’da yapılabilecek kanatlı hayvan üretim işletmeleri ile kesimhane yatırımları için detaylı bir araştırma ve inceleme yaptıklarını belirten TKDK uzmanları, “Farklı illerde yaptığımız ziyaretler Çorum yatırımları için büyük önem arz etmektedir. Yapılacak yatırımların sağlıklı ve sürdürülebilir olması için bizler de örnek tesisleri yerinde inceliyor ve notlarımızı yatırımcılarımızla paylaşmak üzere alıyoruz. Bolu’da yapmış olduğumuz ziyarette bu açıdan bizler ve yatırımcı vatandaşlarımız için önem arz etmektedir.” dediler.

‘ÇORUM KANATLI KESİMHANE YATIRIMI İÇİN UYGUN’

Çorum’un kanatlı kesimhaneler yatırımı için uygun olduğunu söyleyen TKDK uzmanları, bu potansiyelin ortaya çıkması için TKDK olarak yatırımcıların yanında olduklarını açıkladılar.

“Biz Çorum İl Koordinatörlüğü olarak vatandaşlarımızı her zaman kurumumuza bekliyoruz. İncelemelerde edindiğimiz bilgiler ışığında vatandaşlarımıza bilgi vermek ve yatırımlarını şekillendirmeleri için her zaman yanlarındayız. Bolu’daki incelemelerimizi de yine Çorumlu vatandaşlarımız için gerçekleştirdik. Burada yaptığımız incelemeler Türkiye'nin öncü üretim tesislerini kapsamaktadır.” açıklamasında bulunan uzmanlar, Çorum’un tavukçulukta yapılacak yatırımlarla öncü bir il olabileceğinin de altını çizdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette kanatlı kesimhane yatırımı yapan ve şuan Türkiye'nin öncü beyaz et üreticilerinden Erpiliç Yetkilileri de bu incelemelerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.




Son Güncelleme: 14.06.2013 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.