Esnaf fuar yolcusu

ÇESOB İstanbul'da fuara katılacak

03 Ekim 2017 Salı 18:55
Esnaf fuar yolcusu

14- 18 Ekim tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan, 30. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri,Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'na Çorumdan da katılım sağlanacak. Çorum Mobilyacılar Odası ve Marangozlar Odası'nın birlikte organize ettiği fuar etkinliğine sınırlı sayıda esnafın katılım sağlayacağı belirtildi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, 10 Ekim tarihine kadar fuara katılmak isteyen esnafların Mobilyacılar Odası ve Marangozlar Odasına bilgi vermeleri gerektiğini ifade etti. Mobilyacı ve Marangoz esnafı için son derece yararlı bir fuar organizasyonu yapıldığını kaydeden Kılıç, 13 Ekim akşamı saat 22.00 da ÇESOB önünden hareket edileceğini belirtti.

Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ ise İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Ağaç İşleme ve Mobilya Fuarının esnafımız için faydalı bir organizasyon olacak. Fuara katılmak isteyen Mobilyacı ve Marangoz esnafının 0533 515 7033, 0537 386 0035 ve 0535 545 8864 numaralı telefonlardan da bilgi alabileceklerini ifade etti.

AHİLİK HAFTASI TEŞEKKÜRÜ

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili, Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Ahilik Haftası kutlamalarında ÇESOB'a verdiği desteklerden ötürü Çorum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür İbrahim Ayaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan'da hazır bulundu.

30. Ahilik Haftası kutlamalarının Çorum'a yakışır bir şekilde kutlandığını ifade eden Recep Gür, ''Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürümüz İbrahim Ayaz bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Buradan bir kez daha İbrahim beye teşekkür ediyoruz. Bizler Ahilik kültürünün yaşatılması için elimizden geleni yapmanın derdindeyiz. Her zaman esnaf kardeşlerimize bu kültürü yaşamaları ve yaşatmaları için çalışıyoruz. Çorum'da yapılan kutlamalarda bizleri yalnız bırakmayan herkese minnettarız'' dedi.

Ziyaretin ardından 30. Ahilik Haftası kutlama etkinliklerinin tertip edilmesinde verdiği desteklerden dolayı okul müdürü İbrahim Ayaz'a teşekkür plaketi verildi.





Son Güncelleme: 03.10.2017 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.