Genç girişimcilik özendirilecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Genç Girişimciler Kurulu, Çorum’da genç girişimciliği özendirmek ve...

16 Şubat 2015 Pazartesi 10:19
 Genç girişimcilik özendirilecek


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Genç Girişimciler Kurulu, Çorum’da genç girişimciliği özendirmek ve genç girişimci adaylarının ufuklarını açmak amacıyla ‘Ben Genç Girişimciyim’ adlı bir proje hazırladı. Proje kapsamında belli aralıklarla genç girişimcilere çeşitli konularda bilgilendirme toplantıları vasıtasıyla eğitimler verilecek. Proje kapsamında ayrıca, genç girişimcilere ve girişimci adaylarına yönelik eğitim, panel ve workshop gibi faaliyetler düzenlenecek.


‘Ben Genç Girişimciyim’ Projesi kapsamında ilk bilgilendirme toplantısı, TSO ev sahipliğinde 19 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. ‘Ben Genç Girişimciyim, Ekonomi Programı-1) adı altında gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak HİTİTSEM Müdürü ve Hitit Üniversitesi İİBF Bankacılık Finans Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı katılacak.


Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı toplantıda, Türkiye’nin finansal açıdan günümüzdeki yeri hakkında istatistiki rakamlarla değerlendirmelerde bulunacak.


Konuya ilişkin açıklama yapan TOBB İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Elvan Can Çabuk, bilgilendirme toplantısında; ‘Türkiye Dünya’nın neresinde?’sorusuna yanıt aranacağını söyledi.


Toplantıda, finansal verilerden yararlanarak Türkiye’nin konumunun karşılaştırmalı olarak ele alınacağını bildiren Çabuk, ayrıca Sermaye Piyasası’nın önemi, Sermaye Piyasası araçları, Türkiye’de sermaye piyasasının gelişimi ve Türkiye’deki borsa ile dünya borsalarının karşılaştırılarak ülkemizin finans dünyasındaki yerinin ortaya konulacağını aktardı.


Elvan Can Çabuk, TSO ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerini toplantıya davet etti.




Son Güncelleme: 16.02.2015 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.