ING'den esnafa hızlı kredi

ING Bank yetkilileri ÇESOB'u ziyaret ederek, esnaf kredileri hakkında bilgi verdi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 16:14
ING'den esnafa hızlı kredi

ING Bank Şube Müdürü Uğur Aytaçoğlu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret ederek Birlik Başkanı Recep Gür’e şahıs işletmelerin ve esnafın yararlanabileceği ING KOBİ Hızlı Kredi hakkında bilgi verdi.

Aytaçoğlu, esnafların 100 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçları için ING Mobil’den ya da ingbank.com.tr’den KOBİ Hızlı Krediye başvurabileceklerini ifade ederek, “Süreci tamamlamak için isterseniz biz size gelelim, ya da siz bize gelin. Evrak toplamakla, kefil aramakla uğraşmayın, kredi limitinizi anında öğrenin” dedi.

Yüzde 2.26’dan başlayan faiz oranıyla kredi sunduklarını kaydeden ING Bank Şube Müdürü Uğur Aytaçoğlu, kredi almak isteyen tüm Çorumlu esnaf ve sanatkarların bankalarına başvurabileceklerinin bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.