İş dünyasından o tartışmaya açıklama

ÇOSİAD Başkanı işadamı Hayri Şamlı, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan Çorum konulu tartışmalar üzerine açıklama yaptı

22 Şubat 2018 Perşembe 17:56
İş dünyasından o tartışmaya açıklama

Çorum Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı işadamı Hayri Şamlı, TBMM Genel Kurulu’nda MHP Grup Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın gündeme getirdiği ‘Çorum’ konulu önerge, akabinde Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Tufan Köse’nin açıklamalarına ilişkin yaşanan gelişmeler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Şamlı yaptığı yazılı açıklamada, Çorum sanayisi ve ekonomisinin sorun ve taleplerine yönelik tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarından ziyaretler gerçekleştiğini, ancak bu durumun yerel siyasetçiler ve Çorum Milletvekilleri’ne ulaşamadıkları anlamı taşımadığını bildirdi.

İşte Hayri Şamlı’nın o açıklaması;

“Kalkınmanın temel taşı olan sanayinin gelişmesi adına, sorunlarının ve taleplerinin tüm siyasi ve özel platformlarda dile getirilmesi gayet doğaldır. Temel amaç,  sanayimizin daha rekabetçi bir hale gelerek uluslararası piyasada kendisine kalıcı ve sürdürülebilir bir yer bulmasını sağlamaktır. Sorun ve taleplerimizi dile getirdiğimiz bu süreçlerde, bizlere tüm partilerden ve STK’lardan ziyaretler gerçekleşmekte ve bu ziyaretlerde de doğal olarak iş dünyasını yakından ilgilendiren konular ve sorunlar dile getirilip konuşulmaktadır.
Çorum Organize Sanayi Bölgemizde bulunan işletmelerimizin çözüm bekleyen sorun ve taleplerini ziyaretimize gelen tüm partilerimizle paylaşmaktayız. Bu paylaşım, yerel siyasilerimize ve Çorum Milletvekillerimize ulaşamadığımız anlamına gelmemektedir. Bilakis, milletvekillerimize ulaşıp sorunlarımızı dile getiriyor çözüm için dilek ve temennilerimizi ortaya koymakta hiçbir zorlukla karşılaşmıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de iş dünyasının yanında samimiyetle olan vekillerimiz ile Çorum Organize Sanayi Bölgesi olarak her konuda sürekli bir istişare içinde olduğumuzu belirtmek isteriz.”

Son Güncelleme: 22.02.2018 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
He he 2018-02-22 20:01:18

Organize Sanayi yönetimi olarak MHP'li milletvekilini çağırın sonra da böyle Açıklama yapın. Paranız olduğu için sizlerden korkuyoruz biz bayım. Zenginin tüm esprisi komiktir Onun için gülüyoruz

Avatar
Çorum 2018-02-23 00:41:57

Vekiller havaalanını bile halledemedi

Avatar
Doğruya doğru 2018-02-23 00:45:23

hayri beyin avukatı kim acaba

Avatar
Ali Rıza ÇARSANCAK 2018-02-25 17:04:54

Çorumda Ak parti siyaseti çöktü. Vekiller boş tıngır mıngır. Bağımsız aday olsunlar 500 oy alamazlar. Tek geçer akçe Sayın Cumhurbaşkanının hatırı. Cumhurbaşkanın sırtından geçinen siyaset esnafı kısaca.