Katarlı yatırımcıları Çorum'a davet etti

Milletvekili Ceritoğlu Kurt, Katar Büyükelçisi’ni ziyaret etti.

11 Ağustos 2017 Cuma 10:16
Katarlı yatırımcıları Çorum'a davet etti

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Katar Büyükelçisi Salem Mubarek Al-Shafi'yi ziyaret etti.


Gündemdeki konuların değerlendirildiği ziyarette konuşan Büyükelçi Al-Shafi, "Mübarek günlerde İslam ülkelerinin ülkemize uyguladığı yaptırımlara bir anlam veremedim. Ülkemin geçtiği zor günlerde gerçek dostlarımızın kimler olduğunu ve bu dostun Türkiye olduğunu görmüş olduk" dedi.


"TEK DOSTUMUZ TÜRKİYE"


Büyükelçi Al-Shafi, Türkiye’nin Katar’la askeri üs anlaşmasının yaşama geçirilmesi ile Körfez bölgesinde oluşturulmak istenen denklemleri altüst ettiğini ifade etti.


Katar’ın yalnız olmadığı mesajının tüm dünyaya verildiğini belirten Büyükelçi Al-Shafi,Katar’daki Türk üssünün bölgenin güvenliğine dönük olduğunu kaydetti.


"İKİ ÜLKE DOSTLUĞU İÇİN ZİYARET ETTİK"


Milletvekili Ceritoğlu, "Zor zamanlarında dostluğumuzu, Kardeşliğimizi perçinleştirdiğimiz kardeş Ülke Katarın Ülkemizde ki Büyükelçisi Salem Mubarak Al-Shafi'yi nazik davetleri üzerine ziyaret ettik" dedi.


"ÇORUM'DA AĞIRLAYACAĞIZ"


Görüşmede Büyükelçiye Çorum'un kültürel ve ekonomik değerlerini anlatan Ceritoğlu, "Kadim medeniyetlere beşiklik eden ilimizin kültürel mirasına ilgi duyan Büyükelçiyi davetimiz üzerine önümüzdeki günlerde Çorum'da ağırlayacağız" diye konuştu.


"ÇORUM'A YATIRIM YAPILMASINI İSTEDİK"


Çorum'a yatırım yapılması için gerekli zeminleri oluşturmak gayesiyle çalıştığını ifade eden Ceritoğlu, Büyükelçinin Çorum ziyareti sırasında iş dünyası ile de bir araya geleceği bir program düzenleyerek yatırıma yönelik hamleleri değerlendireceklerini söyledi. 
Güçlü ekonomik birlikteliğin Ülkeler ve İlimiz için önem arz ettiğinin altını çizen Ceritoğlu, Çorum'a yapılacak yatırım ve sağlanacak istihdam için her türlü girişimlere devam edeceğini kaydetti.


Son Güncelleme: 11.08.2017 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Katarlılar 2017-08-11 17:28:44

Yozgat havaalanından mı gelecek yatırım için Çorum'a ??