Kılıç'tan Uzun'a istifa çağrısı!

ÇESOB Başkanı Kılıç, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun'u istifaya çağırdı

17 Ocak 2018 Çarşamba 16:24
Kılıç'tan Uzun'a istifa çağrısı!

Çorum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç ile Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun arasındaki dükkân tartışması devam ediyor. 

Kılıç bugün yaptığı açıklamada,  kısa süre önce başkan seçilen Çorum Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun’u istifaya çağırdı.

Kılıç,  ÇESOB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Oda Başkanı Necmettin Uzun’un Birlik yönetim kurulu üşelerinin istişareleri sonucu oluşturulmuş Sanat Sokağı'ndaki dükkanların yapım maliyetleri ile ilgili aslı astarı olmayan ifadelerde bulunduğunu, bunu yaparken de kendi ikbali için ÇESOB yönetim kurulu üyelerine çamur attığını ileri sürerek,  “Kendisinin derhal istifasını bekliyor, aksi taktirde yasal işlemlere derhal başlayacağımızı da değerli kamuoyunun bilgisine sunuyorum.” Dedi.

Kılıç, Uzun’un dükkanların metrekaresini 3metrekare olarak açıklarken birim fiyatın da 1.282 lira olduğunu iddia ettiğini aktararak, şunları söyledi: “Sanat Sokağı Projesi'nde her biri 6.66 metrekareden oluşan 27 dükkân bukunmaktadır. Tamamı yaklaşık 104 bin liraya yapılan dükkânların metrekaresi de yaklaşık 578 liraya malolmuştur! Bu maliyette beton, alt yapı, elektrik vb. bütün giderlerde dahildir! Kaldı ki yapımda kullanılan ana madde kerestedir.

Elinde metresi olan herkes en, boy ve yüksekliği ölçebilir, burada kaç metreküp kereste kullanıldığını da rahatlıkla hesaplayabilir!

Birlik yönetimimizce gerçekleştirdiğimiz ilgili kurumlarca da örnek gösterilen projemizle ilgili her türlü harcama açık ve şeffaftır!

Biz sözde değil, özde zanaatkarız! Hakkıda, alınterini de iyi biliriz!

ÇESOB Başkalığı'na geldiğimiz günden bugüne katkılarımız ve hizmetlerimizde ortadır.”

Son Güncelleme: 18.01.2018 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.