20 semt parkı daha

Çorum Belediyesi, bu yıl içerisinde şehrin değişik bölgelerine 20 yeni semt parkı yapacak.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 16:55
 20 semt parkı daha


Çorum Belediyesi, bu yıl içerisinde şehrin değişik bölgelerine 20 yeni semt parkı yapacak.


2009 yılından beri özellikle sıcak yaz günlerinde vatandaşların vazgeçilmez dinlenme mekânları arasında yer alan semt parklarının sayılarını geçmişle kıyas edilemeyecek derecede artırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde 110 yeni semt parkı yaparak hemşehrilerimizin kullanımına sunduk. Hemşehrilerimiz bu semt parklarında adeta nefes alıyor, stres atıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz huzurlu bir şekilde oyunlarını oynayabiliyor. Yeni dönemimizde de semt parklarımızın sayısını daha da artıracağız.” dedi.


Başladıkları çalışma ile yeni 13 yeni semt parkı yapacaklarını, 7 parkı da tamamen yenileyeceklerini dile getiren Başkan Külcü, “Yaptığımız semt parklarımız hemşehrilerimiz için adeta günlük yaşamın stresinden uzaklaştıkları, huzurlu vakit geçirdikleri bir mekânlar oldu. Her bölgeden park yapılması konusunda bizlere yoğun talepler geliyor. Biz de bu talepleri değerlendirmeye alıyoruz. Şartları göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı başlatıyoruz. Semt parlarında, çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı, yaşlılarımızı yani her kesimi düşünerek planlamalar yapıyoruz. Yeni semt parklarımız şehrimize hayırlı olsun.” dedi.





Son Güncelleme: 21.07.2014 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-07-22 04:01:25

Bir çok il gezdim gerçekten Çorum kadar yeşil parkı yok.Başkanımıza bu yönden müteşekkiriz.Başkan gerçek- ten Çorum için çalışıyor.Allah ondan razı olsun.