250 firma bu fuarda

TSO Fuar Kompleksi’nde açılışı gerçekleştirilen 3. Çorum Tarım Fuarı bugün düzenlenen...

27 Kasım 2014 Perşembe 17:53
 250 firma bu fuarda


TSO Fuar Kompleksi’nde açılışı gerçekleştirilen 3. Çorum Tarım Fuarı bugün düzenlenen törenle açıldı. 250 firmanın stant açtığı fuar, resmi açılış öncesi bile ziyaretçi ilgisiyle karşılaştı.


İlave alanlarda firmaların tanıtım stantları için önlem alınan 3. Çorum Tarım Fuarı’nın açılışı protokol üyeleri ve davetliler tarafından gerçekleştirildi. Düzenlenen açılış törenine Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Ticaret Borsa Başkanı Ali Bektaş ve çok sayıda davetli katıldı.


Atlas Fuarcılık Genel Müdürü Fevzi Atasagun, Ticaret Borsası Ali Bektaş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş’in yaptığı açılış konuşmalarından sonra, protokol üyeleri tarafından  açılış kurdelası hayırlı olsun dilekleriyle kesildi.


Açılış töreninden sonra stantları ziyaret eden protokol üyeleri ve davetliler, sergilenen ürünler ve hizmetler hakkında firma temsilcilerinden bilgi aldı.


250 firmanın katıldığı fuarda, zirai alet ve ekipmanların yanısıra, hayvansal ürünlerin yer aldığı stantlar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretçilerini ücretsiz olarak karşılayan Çorum Tarım Fuarı 30 Kasım tarihine kadar, 10,00-20,00 saatleri arasında kapılarını aık tutacak.






Son Güncelleme: 27.11.2014 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.