30 Ağustos milli birlik kudretimizdir

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 21:55
30 Ağustos milli birlik kudretimizdir

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’ in  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.


26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 95. Yılının kutlandığını dile getiren Demir, “Ülkemizin kurtuluşu için mücadele veren Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve tüm vatan sevdalısı gazilerimizi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlardan emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı ve ilerlemesi yolunda içerde ve dışarıda tüm düşmanlarımıza karşı mücadelemiz her alanda devam edecektir” dedi.


Demir, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:


“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bugün vatanımızda bir milli kudret varsa, o cereyan, felaketlerden ders alan ulusun kalp ve dimağından doğmuştur.” sözünde de belirttiği gibi milli birlik kudretimiz 30 Ağustos gibi, 15 Temmuz gibi bizleri felaketlerden zaferlere ulaştıran ulusal mücadelemizin eseridir. Bu esere ilelebet sahip çıkarak onu yüceltmek Türk milleti olarak hepimizin en asli görevidir.


Kurtuluş mücadelesinde milli birlik ve beraberlikle zafere ulaşmamızı sağlayan ruh günümüzde de  “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet" inancımızla devam ediyor. Ülkemizin birliği, beraberliği, daha güçlü yarınlara ulaşması için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak hangi alanda olursak olalım hepimizin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaparak ülkemiz için çalışmamız gerekmektedir. Kurtuluş mücadelemizin eseri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 95. Yılı kutlu olsun.”


Son Güncelleme: 30.08.2017 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.