60 günde bitecek

Bayat Çayı üzerinde yıllardır bekleyen yarım köprünün yapımı ve çay ıslahı çalışmalarının çift...

03 Nisan 2015 Cuma 09:59
 60 günde bitecek


Bayat Çayı üzerinde yıllardır bekleyen yarım köprünün yapımı ve çay ıslahı çalışmalarının çift taraflı betonarme olarak yapılacağı açıklandı. 60 gün süre içerisinde yapılacak olan çalışmalarının maliyeti 2.798.952 TL olarak açıklandı.


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, “İlçemizin yıllardır özlemini çektiği, halkımız için hayal olarak nitelendirilen birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Yine bir ilk olan köprü yapımı ve çay ıslahı kapsamında çift taraflı istinat duvar yapım işinin yer teslimin yapılmasından dolayı memnunuz. Bu köprünün ve istinat duvarının yapılmasıyla ilçemizin bir sıkıntısı daha çözümlenmiş olacaktır. Köprü ve Çay Islahının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen, Milletvekillerimiz Sayın Salim Uslu, Sayın Cahit Bağcı, Sayın Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanımız Sayın Rumi Bekiroğlu ve ekibine, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fatih Balcıoğlu ve ekibine Bayat halkı adına teşekkür ederim.


Görev süremizce biz geçici tedbirlerden ziyade vatandaşımızın asli ihtiyaçlarına uzun vadeli çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sadece milletimizin hayır duasına talip oluyoruz. Bunun için yegâne şiarımız ekibimizle birlikte hizmet oldu. Çünkü biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Bu millete hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Yeni köprümüz ve çay ıslahı çalışmalarımız halkımıza hayırlı olsun.” dedi.




Son Güncelleme: 03.04.2015 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.