AK Partili Kadınlardan Ortaköy Çıkartması

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçe kadın kolları başkanları ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Ortaköy Belediyenin yatırım ve hizmetlerini yerinde incelemek, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezmek üzere Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i ziyaret ettiler.

08 Eylül 2016 Perşembe 11:11
AK Partili Kadınlardan Ortaköy Çıkartması

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçe kadın kolları başkanları ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Ortaköy Belediyenin yatırım ve hizmetlerini yerinde incelemek, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezmek üzere Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i ziyaret ettiler.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ilçemizdeki yatırım, turizm ve doğal güzellikleri görmek için ziyaretimize geldiniz. Sayın Milletvekilim Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sayın İl Genel Meclis Başkanım Halil İbrahim Kaya, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Meryem Demir ile ilçe kadın kolları başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ortaköy tarihi ve doğal güzellikleri bozulmayan Çorum ilimizin en bakir yörelerinden biridir. Bu bakirliğin ve turizmin gün yüzüne çıkması için desteklerinizi bekliyorum” dedi.


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ise yaptığı konuşmada  “göreve geldiğimde ilk ziyaretimi Ortaköy’e yaptım. Burada gördüğüm doğa ve tarihi güzellikler ve Belediye Başkanımızın misafirperverliği ben ve kadın kollarımızı son derece memnun etmiştir.


Ortaköy’e hizmetlerin gelmesinde üzerimize düşebilecek her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ise yaptığı konuşmada “Ortaköy ilçemizin özellikle turizm yönünden zengin olduğunu biliyoruz. Bunun için İncesu bölgesine büyük turizm yatırımları yapıyoruz ve yatmaya devam edeceğiz” dedi.


AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, “Çorum’da turizmin ayağa kalkabilmesi için özel çaba sarf etmemiz lazım. Özellikle Ortaköy ilçemiz bu konuda bizleri daha çok cezp etmektedir. Şapinuva bölgesi, İncesu kanyonu ve Ortaköy’deki  belediye yatırımlarına desteğim ve özel çabam artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.


Daha sonra Milletvekili Ceritoğlu Kurt ve kadın kolları üyeleri Ortaköy Belediyesinin ilçedeki yatırımlarını yerinde inceleyerek Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’den bilgi aldılar.

 

 

 

Son Güncelleme: 08.09.2016 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.