Akaryakıt istasyonları denetleniyor

Çorum Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü akaryakıt ve LPG istasyonlarını aralıksız denetliyor

08 Kasım 2017 Çarşamba 15:38
Akaryakıt istasyonları denetleniyor

Çorum İlinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG oto gaz istasyonlarında denetim yapıldı.

Konu ile ilgili olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ekim ayı süresince  İl Müdürlüğü denetçileri tarafından Çorum Merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren Akaryakıt ve LPG istasyonlarında Ölçü Aletleri Muayene Yönetmeliği kapsamında  denetim yapıldığı bildirildi.

Merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 152 adet akaryakıt ve 134 adet LPG oto gaz satış istasyonu, 608 adet akaryakıt sayacı ve 232 adet LPG oto gaz sayacında damga ve miktar kontrolü bakımından denetimler gerçekleştirildiği belirtilerek, 1 adet akaryakıt istasyonunun damga süresi dolmuş akaryakıt sayacı kullanıldığının tespit edildiği açıklandı.  Bundan dolayı idari para cezası uygulanmak üzere tutanak düzenlenirken, kapalı olan 2 akaryakıt istasyonunun ise denetlenemediği eklendi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün denetimleri aralıksız sürecek.

Son Güncelleme: 08.11.2017 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.