Akıncılar’dan birlik çağrısı

Akıncılar Derneği Çorum Şubesi’nce şer odaklara karşı birlik çağrısında bulunuldu.

01 Nisan 2015 Çarşamba 23:15
Akıncılar’dan birlik çağrısı


Akıncılar Derneği Çorum Şubesi’nce şer odaklara karşı birlik çağrısında bulunuldu.

Akıncılar Derneği 2 DHKP-C terör örgütü mensubu tarafından esir alınarak şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz olayını protesto ederek, birlik çağrısında bulundu.

Akıncılar Derneği’nden yazılı basın açıklaması yapıldı.

‘AKINCILARDAN ŞER ODAKLARINA KARŞI BİRLİK ÇAĞRISI’ başlıklı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Çağlayan Adliyesine yapılan ve savcımızın şehit edildiği bu vahşi terör saldırısını kınıyoruz ve cevaben bu alçak saldırıyı yapan terör örgütüne karşı tüm kardeşlerimizi sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Bu karanlık odakların amacı ülkemizi kaosa sürüklemek ve birliğimizi tehdit etmektir. Karanlık odakların taşeronları işbaşına geçmiş bu milletin evlatlarının arasına nifak tohumları ekmek istemektedir. Birlik ve beraberliğe eskisinden çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde bu zalimane teröristlere karşı saflarımızı sıklaştırmamız gerekiyor. Türkiye’ye istediği rotayı çizemeyen zalim odaklara karşı bilinçli hareket etmeli ve onlara karşı dik duruşumuzu göstermeliyiz. Bu mesele hiçbir siyasi partinin değil doğrudan bu milletin meselesi olduğunu aklımızdan çıkarmamamız, inançlı Anadolu halkının zorluklara ve zorbalıklarla  nasıl baş edebileceğini bir kez daha tüm zalim odaklara göstermeliyiz. Bu duygularla şehit savcımızın ailesine başsağlığı diliyor, Allahdan rahmet niyaz ediyoruz.”




 

Son Güncelleme: 01.04.2015 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.