Alperenler'de yeni görevlendirme

Hatice Bozduman kadın kolları başkanı

13 Eylül 2014 Cumartesi 17:13
Alperenler'de yeni görevlendirme

Hatice Bozduman, Çorum Alperen Ocakları Kadın Kolları Başkanı oldu.


Bozduman, yaptığı açıklamada, teslim aldıkları bayrağı en yükseğe taşımak için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi.


Bozduman açıklamasında şöyle dedi; “Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun. Bizler bir şeyler yapabilme ızdırabı taşıyan, samîmiyeti ile istikâmetini birleştirme gayreti olan arkadaşlar toplamıyız. Beraberliğimizin ve gayretlerimizin bizi yarınlarda nerelere getireceği ile alâkalı bir beklenti üzerine bir araya gelmiş değiliz. Sadece yürümek, kıvam tutmak, hayırlı işler üzerinde sebat etmek istiyoruz. Biliyor ve iman ediyoruz, şeref ve izzet Allah'ındır. Biz de en büyük şerefin O'nun kulluğunda olduğunun şuuru aldığımız bu bayrağı en tepeye çıkarabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza başlıyoruz.


Peki biz kim miyiz? Biz Müminlerin Anası Hz. Hatice'yiz. Biz İlim ve Edep Örneği Hz. Ayşe'yiz. Biz Doğu Türkistan'da Rabia Kadir, Filistin'de sabrın ve direnişin sembolü Ummu Nidal’iz. Biz Bosna da Şehide Kolar, Mısır’da Esma, Çeçenistan'da direnen Gupseleriz...


Şehit eşi, şehit kardeşi, şehit anası ve şehit kadınlarız. Kahramanmaraş'ta Senem Ayşeler, Cebeli Bereket'te Rahime Hatunlar, Kastamonu'da Satılar, Kütahya'da Emeti Kadın ve Erzurum'un  yüz akları Kara Fatma ve Nene Hatunlarız...


Biz İlay-ı Kelimetullah davasını davamız bilen Alperen kadınlarız. Önümüzdeki dönemde Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ‘iman ve aksiyon’ yönünü ortaya koymak isteyen, bende bu davanın eri olmak istiyorum diyen hanım kardeşlerimizi, ocağımıza bekliyoruz.”



Son Güncelleme: 13.09.2014 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazir sahin 2014-09-14 14:26:31

Cenabi. Allah yolunu acik gorevivini makbul eylesin