‘Bahçeli’nin duruşu ülkenin önünü açtı’

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu’nun hayata geçirilmesinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin asil duruşunun Türkiye’nin önünü açtığını söyledi.

08 Nisan 2017 Cumartesi 22:20
‘Bahçeli’nin duruşu ülkenin önünü açtı’

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu’nun hayata geçirilmesinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin asil duruşunun Türkiye’nin önünü açtığını söyledi.



Alaca’da düzenlenen mini mitingte coşkulu bir kalabalığa hitap eden Kafkas, özetle şöyle dedi; “2002 yılında Recep Tayip Erdoğan liderliğinde Ankara’ya yürüyüş başlatıldı. Arızalı bir Türkiye vardı. Bize köylülerin çocukları diye bakıp hor görüyorlardı. Önümüze gengeller çıkardılar. Genel başkan olup milletvekili olmayan tek lider Erdoğan’dı. Muhtar bile seçilemez dedikleri Erdoğan, partisini iktidar yaptı. AK Parti ülkeye yeni kurallar getirmedi. Onların kuralları ile mücadele etti. Baktılar AK Parti gitmiyor, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığına engel çıkardılar. 367 krizini çıkardılar. Çünkü bizim cumhurbaşkanımız milletin ta kendisiydi. Partiyi kapatmaya kalktılar. 27 Nisan e-muhtırasını verdiler. Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde elleri boşa çıktı.



Türkiye’de 80 yılda yapılanın 3 katı daha fazla hizmet yaptık. Ülkeyi 15 yılda daha fazla büyüttük. Artık bu elbise bu bedene sığmıyor. Anayasa’da 18 değişiklik yaptık. Son değişiklikte yargıyı birilerine teslim etmişiz. Kardeşimiz dediklerimiz bize darbe yapmaya kalktı.


Türkiye’nin büyümesi yetmiyor, dünya mazlumlarının umudu biziz. 2023 hedeflerine giderken ülkeyi en az 10 kat daha fazla büyütmemiz lazım. Ezberleri bozmalıyız. Arabayı değiştirmemiz gerekiyor. Biz Erdoğan ile birlikte çalıştık, çok şanslıydık.


Cumhurbaşkanlığı Sistemi kutsal devlete hizmet eden ama 10 yılda bir dayak yiyerek hizaya çekilen milleti merkez yapıyor.


Devlet milletin emrindedir. Devlet elbette ebedi yaşamalı, çok önemli. Ama milletle uyumlu olmalı.Ayarı millet verecek. Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük hedefine emin adımlarla yürümesi gerekiyor.Yeni sistem koalisyonların bittiği yapıyı getiriyor.


Gençlerin vekil olmasını eleştiren CHP’nin kafasında kaytarma var. Biz gençlerimize güveniyoruz. Bu millet tuzu, biberi hesap edip kelle paça yenmeyeceğini biliyor.



Cumhurbaşkanlığı ve parlamento karşılıklı fesih yapabiliyor. Ülkede sağlıklı bir muhalefet yok. Dünyada ağlayan ne kadar göz varsa ulaşacağız. Başörtüsü zulmü hayatın tüm alanlarından kalktı. Türkiye’yi bir ayıptan kurtardık. Eski Türkiye’yi unutmuyoruz. Suriyeliler misafirimiz, bölgede barışı sağlamak için mücadele ediyoruz. Barış sağlanıp ülkelerine dönecekler. Türk Milleti tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet ilkelerinde birleşiyor. 10 Nisan’da Cumhurbaşkanı Çorum’a geliyor. Herkes mitinge katılıp tarihe tanıklık etmeli.


FETÖ bugünlerde sinsi bir faaliyet yürütüyor. Amerika’dan talimat alıp Türkiye’ye kurşun sıkanlar var. Kardeş bildiğimiz insanlar var. Kandırılanlar var. Suç işlememiş olanların ayıklanması için gayret gösteriliyor. Ama bu millete kurşun sıkanlar hak ettikleri cezayı bulacak.


Kontrol güvene mani değildir. Referandum öncesinde herkesi arayın. Sandığa gitmelerini sağlayın. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin duruşu Türkiye’nin önünü açmıştır. 16 Nisan referandumu siyasi parti işi değildir. Türkiye’nin bekasının oylamasıdır.”


Son Güncelleme: 08.04.2017 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.