Bakan istedi, Külcü söz verdi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Arasta ziyaretinde yaptığı açıklamada Arasta'nın yenilenmesi gerektiğini söyledi.

22 Mart 2017 Çarşamba 14:13
Bakan istedi, Külcü söz verdi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Arasta ziyaretinde yaptığı açıklamada Arasta'nın yenilenmesi gerektiğini söyledi.


Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir bizi programa katılmak için geldiği Çorum'da Arasta'yı ziyaret etti. Burada esnaflarla sohbet eden Bakan Ağbal, Arasta'nın yenilenmesi gerektiğini belirterek, "Burası da bir AVM'dir. Çorum AVM'dir. Ama yenilenmesi lazım. Çorum deyince benim aklıma ilk burası geliyor. Çorum demek burası demektir. Herkesin gelip dolaştığı yer, Ulu Cami ve Arastadır" dedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise arastalardan birkaç örnek olduğunu ve bunlar arasında ise en bilinenin Bursa örneği olduğunu dile getirerek, "Onunla ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Burada mülkiyet sahiplerinin rızaları Anıtlar Kurulu'nun izni onayı ve işin finansman boyutunu biraraya getirip burayı inşallah daha yaşanabilir hale getirerek bizden sonra ki nesillere de kazandırmamız lazım" şeklinde kaydetti. Bakan Ağbal, belediye başkanı, milletvekilleri ve esnafların biraraya gelip fikir ve proje üretmeleri gerektiğini söyledi.


Kaynak: www.corumhakimiyet .net


Son Güncelleme: 22.03.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.