Başkan Çatma’ya bronz madalya

Düzenli olarak kan bağışında bulunan Belediye Başkanı Recep Çatma’ya

07 Ekim 2015 Çarşamba 12:44
Başkan Çatma’ya bronz madalya


Düzenli olarak kan bağışında bulunan Belediye Başkanı Recep Çatma’ya Türk Kızılayı tarafından bronz madalya verildi.


Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ı temsilen verilen bronz madalya, İskilip Kızılay Derneği Başkanı Mehmet Koca ile Çorum Kan Bağışı Merkezi Doktoru Senem Biçer tarafından takdim edildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar imzasıyla Başkan Çatma’ya gönderilen belgede “Sayın Recep Çatma; Büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek, hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayarak Türk Kızılayı’nın seçkin kan bağışçıları arasına siz de katıldınız. Örnek davranışınız nedeniyle Türk Kızılayı’nın kan bağışçıları için hazırladığı Bronz madalya ile onurlandırılmaya hak kazandınız. Bu berat ile Türk Kızılayı ve ihtiyaç sahipleri adına minnettarlığımızı sunar, kalbinizdeki iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kan bağışı sürecinde İskilip’te 121 ünite kan bağışı yapıldı. Belediye Başkanı Recep Çatma, Türk Kızılayı Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’a, İskilip Kızılay Derneği Başkanı Mehmet Koca’ya, Türk Kızılayı Çorum Kan Bağışı Merkezi Doktoru Senem Biçer’e ve bağışta bulunanlara teşekkür etti.  

Son Güncelleme: 07.10.2015 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.