Başkan Şahiner ödülünü aldı

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı ilçe Belediye Başkanı seçilen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ödülü düzenlenen törenle aldı.

14 Mayıs 2017 Pazar 14:48
Başkan Şahiner ödülünü aldı

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından tüm Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı ilçe Belediye Başkanı seçilen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ödülü düzenlenen törenle aldı.


13 Mayıs Cumartesi saat 14.00' da Bayındır Sokak No:10 TÜRK-İŞ Sendikası Konfederasyonu Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yanı sıra, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, TBMM eski Başkanı Mustafa Kalemli, TBMM eski Başkan vekilli Yılmaz Ateş, Trabzon Milletvekili Haluk Peşmen, Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş, İlk Parti Genel Başkanı Süleyman Yağcıoğlu , Halk ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, Anavatan Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Kütahya Kamu-Der İl Başkanı Sevil Sülün'ün yanı sıra çok sayıda Bürokrat ve İl ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.


Törende Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ödülünü Kütahya Kamu-Der temsilcisi Sevim Sülün'den ödülü aldı. Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı seçilen Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a ödülünü de Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner verdi.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın bu şekilde ödüllendirilmesi başta ben olmak üzere belediyemizin tüm birimlerinde görev yapan ekip arkadaşlarımı bir kez daha onurlandırmıştır. Bize bu ödülü layık gören başta Kamu-der Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.


Şahiner konuşmasına " Bu ödülü almaktan memnuniyet duyuyorum. Bu başarıda ekip çalışmasının önemi var. Gece gündüz demenden yaşanabilir bir Sungurlu için çalıştıklarını ve görev süremiz boyunca yaptığımız çalışmaların yanı sıra ilçenin birlik ve beraberliği için attığımız adımlarla vatandaşlarımızın takdirini ve sevgisini kazandık ki bizleri bu ödüle layık gördüler" ifadeleriyle son verdi.


Son Güncelleme: 14.05.2017 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.