Bayat Köyü mahalle olarak Çorum’a bağlandı

Bayat Köyü, Belediye Meclis kararı ile Çorum’un yeni mahallesi oldu.

06 Haziran 2016 Pazartesi 17:26
 Bayat Köyü mahalle olarak Çorum’a bağlandı


Bayat Köyü, Belediye Meclis kararı ile Çorum’un yeni mahallesi oldu.


CHP Gurup Başkanı Özgür Kılıç’ın, “Kendi köyünü mahalle yapan Başkan” olarak kendisinden bahsetmesi üzerine konu hakkında açıklama yapan Başkan Muzaffer Külcü, şehrin kenarındaki yakın köylerin Çorum’a katılması yönünde uzun zamandır çalışma yürütüldüğünü, 9 köy içerisinden sadece Bayat Köyü’nün referandum yaparak, Çorum’a katılma kararı aldıklarını bildirdi.


Bu konu hakkında çalışma yapan arkadaşlarını, geniş ufku ve vizyonu nedeniyle kutladığını söyleyen Başkan Külcü, bu çalışmanın sadece Bayat Köyü’ne yönelik bir çalışma olmadığını, Yaydiğin, Karacaköy, Kadıkırı, Pınarcık, Celilkırı-buluz, Köprüalan, Ömer Bey, Deliler ve Bayat dahil olmak üzere çevre köylerde görüşmelerin yapıldığını, ancak Bayat haricinde kalan köylerin, köy olarak devam etme ve Çorum’a katılmama kararı aldıklarını hatırlattı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.