Belediye seferberlik başlattı

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz sıcaklarının artması ile birlikte haşere ve sinekle mücadele...

07 Temmuz 2014 Pazartesi 15:41
 Belediye seferberlik başlattı


Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz sıcaklarının artması ile birlikte haşere ve sinekle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yıl içerisinde düzenli olarak gerçekleştirilen sinek ve haşereyle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Her gün 2 adet ULV ilaçlama aracı ile sabah 07.30-16.30 saatleri arasından haşereye karşı ilaçlama çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmaların iki vardiya halinde devam ettiriyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, dere yatakları ve boş arazileri de ilaçlayarak sinek ve haşerenin daha larva döneminde bertaraf edildiğini, şehrin tüm cadde ve sokakları ile çöp konteynırlarının da ilaçlandığını söyledi. Candan, “Belediyemize bağlı tüm mahalle ve mücavir alanlarda dere kenarları, fosseptik kuyuları, rögarlar, kanallar ve kamuya açık her yer ilaçlanmak suretiyle kontrol altına alınmaktadır. Yoğun olarak Sülüklü Deresi, Derinçay, Karapürçek Çöp Döküm Sahası, Sanayi Bölgelerindeki metruk alanlar, Hayvan Pazarı, Ağaç Pazarı gibi yerlerde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.


Boş alanlara çöp atılmasın


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye tarafından yapılan temizlik çalışmalarına vatandaşların da destek olması halinde başarılı olunacağını söyledi. Vatandaşların üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi durumunda çalışmaların daha da verimli olacağının altını çizen Candan, “Hemşehrilerimiz atıklarını apartman arasındaki boş alanlara ve açık vaziyette gelişigüzel atmamalılar. Bodrumlarını temiz ve kuru tutacak önlemlerini almalıdırlar.” dedi.


Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 7 gün 24 saat çalıştığına dikkat çeken Candan, “Yaptığımız hizmetin farkında olarak, şehrimizin ve vatandaşlarımızın sağlığını ve yaşam kalitelerini yüksek tutmak adına çalışmalarımızı hiç aksatmadan sürdürüyoruz. Bundan sonra da azim ve inançla temizlik çalışmalarımızı hemşehrilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak sürdüreceğiz” dedi.







Son Güncelleme: 07.07.2014 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.