Belediyeciler eğitim aldı

Çorum Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

26 Kasım 2014 Çarşamba 17:34
Belediyeciler eğitim aldı


Çorum Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Gazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Enver Aydoğan ve İçişleri Bakanlığı Baş kontrolörü Recep Demir tarafından verilen seminer iki gün sürdü.


Prof. Dr. Enver Aydoğan, kurumlar arası ve halkla ilişkiler çalışmaları hakkında bilgiler verirken Recep Demir de Belediye zabıtasının görev ve yetkileri konusunda bilgiler verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, personel eğitimini çok önemsediklerinin altını çizerek “Personelimizin ihtiyaç duyduğu konularda bundan sonra da eğitim seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bu seminerlerle, personelimiz işinin gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmakta, davranışları olumlu yönde etkilenmektedir.” dedi. 





Son Güncelleme: 26.11.2014 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.