Belediye’de bayramlaşma ikinci gün

Kurban Bayramı nedeniyle Çorum Belediyesi’nde sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlarla yapılacak olan bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek.

09 Eylül 2016 Cuma 16:07
 Belediye’de bayramlaşma ikinci gün


Kurban Bayramı nedeniyle Çorum Belediyesi’nde sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlarla yapılacak olan bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bayramlaşma merasimi 13.00-14.00 arasında yapılacak.


Belediye, kesim yerlerinde personel görevlendirecek


Çorum Belediyesi, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirilecek. Görevlendirilen personel, kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacak.


Belediye’den 50 bin broşür


Çorum Belediyesi, kurban kesim yerlerini belirten ve kurban kesiminde dikkat edilecek hususları anlatan broşür hazırlattı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün bayram mesajının da yer aldığı broşürler, Çorum genelindeki tüm camilerde ve oluşturulan standlarda dağıtılmaya başlandı.

 

 

Son Güncelleme: 09.09.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.