Belediye’den İpeklievler’de kanalizasyon çalışması

Çorum Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında İpeklievler 3. Cadde’de kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 16:28
 Belediye’den İpeklievler’de kanalizasyon çalışması


Çorum Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında İpeklievler 3. Cadde’de kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 11.300 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı çalışmasının büyük bölümü tamamlandı.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, İpeklievler’de yapılan kanalizasyon çalışmasında 150’lik, 200’lük ve 300’lük kanalizasyon borularının kullanıldığını ve işin %90’ının tamamlandığını söyledi.


İpeklievler 3. Cadde’de daha önce içme suyu hattının döşendiğini, kanalizasyon hattının da tamamlanmasıyla birlikte asfaltının da yapılacağını vurgulayan Alper Zahir, “Çorum Belediyesi olarak Çorum’un tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tekrar gözden geçirerek eksiklikleri imkânlar ölçüsünde en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz. Bir bölgede altyapı çalışması yaparken diğer altyapı çalışmalarını da tamamlıyoruz.” dedi.






Son Güncelleme: 09.07.2014 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.