Belediye’den Şeb-i Arus programı

Çorum Belediyesi tarafından Mevlana Anma Haftası etkinlikleri kapsamında konferans düzenlenecek.

08 Aralık 2014 Pazartesi 16:09
 Belediye’den Şeb-i Arus programı


Çorum Belediyesi tarafından Mevlana Anma Haftası etkinlikleri kapsamında konferans düzenlenecek.


Son dönemin en çok satan kitapları arasında yer alan Aşkın Göz Yaşları, Tebrizli Şems gibi eserlerin sahibi olan Sinan Yağmur, 9 Aralık Salı günü önce saat 14.00’da öğrencilerle söyleşi gerçekleştirecek sonra da akşam 19.30’da Çorum halkına yönelik konferans verecek.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2-9 Aralık tarihleri arasının Mevlana Haftası olarak kutlandığın, Çorum Belediyesi olarak kendilerinin de Şeb-i Arus Mevlana Anma Programı düzenlediklerin söyledi.


Ünlü yazar Sinan Yağmur’un Mevlana’yı anlatacağını kaydeden Zeki Gül, “Sinan Yağmur, Belediyemizin davetlisi olarak Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 14.00’da öğrencilerle Mevlana konulu bir söyleşi saat 19.30’da ise Çorum halkına yönelik konferans verecek. Tüm halkımızı düzenleyeceğimiz konferansa davet ediyoruz” diye konuştu. 





Son Güncelleme: 08.12.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.