Belediye’den “Şiir Gecesi”

Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında programlar düzenlemeye doludizgin devam ediyor.

19 Mart 2017 Pazar 13:54
 Belediye’den “Şiir Gecesi”


Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında programlar düzenlemeye doludizgin devam ediyor.


Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kültür sanat etkinliklerinde Çorum halkı şiire doyacak. Ünlü şairlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Şiir Gecesi: Şiirle Yaşamak adlı program 21 Mart Salı günü saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonunda gerçekleştirilecek.


Sunuculuğunu da şair Emel Demirezen’in yapacağı Şiir Gecesi’nde Türkiye’nin önemli şairleri şiirlerini Çorumlu şiir severler için okuyacak. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaptığı açıklamada Çorum’da kültür, sanat ve edebiyata yön veren programlar düzenlediklerini belirterek Şiir Gecesi programının da yoğun ilgi göreceğine inandığını söyledi. Nurullah Genç, Mustafa Özçelik, Arif Ay, Müştehir Karakaya, Özcan Ünlü ve Nuray Alper gibi isimlerin Çorumlu şiir sever ve şairlerle buluşacağını kaydetti.  
Zeki Gül, şiir gecesine tüm Çorum halkını davet etti.

Usta şairler, gençlerle buluşacak


Çorum Belediyesi’nin davetiyle Çorumlu şiir severlerle buluşacak olan ünlü şairler öğrencilerle de buluşacak.


Nurullah Genç, Sosyal Bilimler Lisesi’nde, Arif Ay, Atatürk Anadolu Lisesi’nde, Mustafa Özçelik, Başöğretmen Anadolu Lisesi’nde, Müştehir Karakaya, Prof. Dr. Hayreddin Karaman İmam Hatip Lisesi’nde, Nuray Alper, Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi’nde, Özcan Ünlü, Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve Emel Demirezen de Mehmetçik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelecek. 


Son Güncelleme: 19.03.2017 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.