Beşiktaş’a Çorum daveti

Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Yüksel ile Yönetim Kurulu Üyesi Duran Atak Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

21 Kasım 2013 Perşembe 13:59
 Beşiktaş’a Çorum daveti


Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Yüksel ile Yönetim Kurulu Üyesi Duran Atak Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Belediyespor Külüp Başkanı Zeki Gül, Çorum Beşiktaşlılar Derneği ile birlikte 25 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’de Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı İstanbul’da ziyaret edeceklerini söyledi. Gül, Fikret Orman ile yapacakları görüşmede Türkiye’nin üç büyük kulübü arasında yer alan Beşiktaş’ı Çorum’a davet edeceklerini, uygun bir zamanda da Beşiktaş ile Çorum Belediyespor’un dostluk maçı yapması için görüşeceklerini belirtti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la ayrıca Çorum Belediyespor için devre arasında ihtiyaç duyulan yerlere yapılacak transferlerle ilgili de istişarede bulunacaklarını kaydeden Zeki Gül, amaçlarının Çorum’un spor hayatını en üst seviyeye çıkarmak ve Çorum’u spor alanında da adından söz ettiren bir kent haline getirmek olduğunu vurguladı.

Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Yüksel ve yönetim kurulu üyesi Duran Atak, Belediyespor üyesi olduklarını belirterek, Çorum’da daha kaliteli sporun yapılması için çalıştıklarını ifade ettiler.

Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Çorum Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerinin ziyaretinde yaptığı açıklamada bugün bir yerel gazetede dernek ve Belediyespor hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.






Son Güncelleme: 21.11.2013 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.