BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEKLER

Çorum Barosu Başkan Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, baro seçimlerinde adaylıktan feragat ederek Av. Ekrem Sülük lehinde birleştiğini açıkladı.

01 Ekim 2016 Cumartesi 12:24
 BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEKLER


Çorum Barosu Başkan Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, baro seçimlerinde adaylıktan feragat ederek Av. Ekrem Sülük lehinde birleştiğini açıkladı.

HAKİMİYET’TE BİRLİK FOTOĞRAFI

Baro Başkan Adayı Ekrem Sülük ile Av. Yusuf Ahlatcı, önceki gün Hakimiyet’i ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer ile görüştü.

Daha sönce baro başkanlığına adaylığını açıklayan Av. Yusuf Ahlatcı, özellikle birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde bölünme yaşanmaması, arkadaşları arasında kırgınlıklara neden olunmaması ve birlik ve beraberlik içinde seçime gidilmesi için Baro Başkan Adayı Ekrem Sülük lehinde birleşme kararı aldıklarını açıkladı.

‘TAKDİRE ŞAYAN TUTUM’

Baro Başkan Adayı Ekrem Sülük ise, meslektaşı Yusuf Ahlatcı’nın takdire şayan tutumuna teşekkür ederek, “Yusuf Bey bizim değerlerimizin, kendi geleceğimizin ve kariyerimizin çok daha önünde olduğunu ortaya koydu. Örnek bir davranış sergiledi. Bundan sonraki süreçte Yusuf Bey ve arkadaşları ile birlikte yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

İKİ LİSTE YARIŞACAK

Çorum Barosu seçimleri 8 Ekim 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yusuf Ahlatcı, diğer Başkan Adayı Av. Ekrem Sülük lehinde birleşme yönünde adaylıktan çekildi. Bu çerçevede Baro Başkanlığı için Av. Ekrem Sülük ve mevcut başkan Av. Altan Akpınar’ın listeleri yarışacak.

Son Güncelleme: 01.10.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.