Bu programı kaçırmayın

Çorum İHH ve İlke-Der tarafından gerçekleştirilecek açılış ve konferansa katılmak üzere İHH...

26 Nisan 2015 Pazar 16:16
 Bu programı kaçırmayın


Çorum İHH ve İlke-Der tarafından gerçekleştirilecek açılış ve konferansa katılmak üzere İHH Genel Başkanı Avukat F. Bülent Yıldırım Çorum’a geliyor. Dünyanın hangi köşesinde bir mazlum varsa, onun yanında dik durarak zalime meydan okuyan tavrıyla tanınan İHH Genel Başkanı, Kudüs ve Etekleri konferansıyla, Kudüs’te yaşananları gözler önüne serecek.


30 Nisan Perşembe günü saat 13,30’da Çorum İHH’nın açılışını gerçekleştirecek olan Yıldırım, açılışın ardından Suriye’ye ulaştırılmak üzere yola çıkacak olan yardım tırlarının dua ve uğurlama törenine katılacak.


Aynı günün akşamında saat 20,30’da Çorum İHH ve İlke-Der tarafından organize edilecek olan Kudüs ve Etekleri konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak olan İHH Genel Başkanı Yıldırım, konferans öncesi yetimler yararına düzenlenecek kermes ve fotoğraf sergisinin de açılışını gerçekleştirecek.


Organizasyon ile ilgili açıklama yapan Çorum İHH ve İlke-Der yetkilileri "Çorum İHH İnsani Yardım Derneği açılışı ile Kudüs ve Etekleri konulu konferansımıza" tüm halkımız ailesi ile birlikte davetlidir.” derken, açılışın adresini Üçtutlar Mahallesi, Eşref Hoca Caddesi Murat Evler 6.sok. No /12 (Carrefour Alışveriş Merkezi arkası) olarak tarif etti.




Son Güncelleme: 26.04.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.