Bugün Lokum'un günüydü

Ulukavak Anaokulu'nun bugün çok özel bir misafiri vardı

04 Ekim 2017 Çarşamba 23:28
Bugün Lokum'un günüydü
 
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü. Maalesef bugün hayvanlara yapılan eziyetin konu edildiği haberler de yaygın basında sıkça yer aldı. 

Oysa dünyanın en şereflisi olarak yaratılan insana, tüm canlılara merhametle yaklaşması emredilmiştir. İnsanlıktan nasibini almamışlar bırakın kendi cinsini, hayvanlara da kolaylıkla vahşet uygulayabiliyorlar. 

Öte yandan bugün çok güzel görüntüler de vardı. Bu güzel görüntülerden biri de Çorum'da yaşandı. Çorum Merkez Ulukavak Anaokulu'nda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle anlamlı bir gün yaşadı. Çünkü Ulukavak Anaokulu'nun bugün özel bir misafiri vardı. Okulun öğretmenlerinden Hülya Kutlu'nun kedisi Lokum, okula konuk olarak geldi. Tüm sınıfları gezen Lokum, anaokulundaki çocuklar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı. Lokum'la keyifli dakikalar yaşayan çocuklar, aynı zamanda hayatı paylaştığımız bu güzel canlıların bakımı, beslenmesi ve onlara nasıl davranılması gerektiğini konusunda bilgi sahibi oldular. 







Son Güncelleme: 04.10.2017 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.