Burada tedbir şart

Yeni hastane önünde trafik tedbiri şart!

19 Temmuz 2017 Çarşamba 15:26
Burada tedbir şart
 
MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi Şehit Erol Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bazı birimlerinin sağlık
hizmeti sunmaya başlamasıyla birlikte hastanenin bulunduğu Ankara Yolu üzerinde yoğunluk arttı.

Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren vatandaşlar, yeni hastaneye gerek özel gerekse 
toplu taşıma araçları ile geliş-gidiş yapan hasta ve yakınlarının bölgede trafik yoğunluğunu artırdığına dikkat çektiler.

Hastane karşısında bulunan Güney Kampüs’e yapılacak başta tıp fakültesi binası 
olmak üzere sağlıkla ilgili diğer fakülte ve yüksek okulların hastaneye geçişleri için alt geçit planlandığını hatırlata vatandaşlar, ancak sağlık tesisini kullanan Çorumlular için de bir trafik tedbir alınmasının gerekliliğine dikkat çektiler.

Ankara Yolu’nda seyir halindeki sürücülerin yeni hastane önündeki yaşanacak araç ve yaya çıkışlarına karşı dikkatli olmalarını isteyen vatandaşlar, bu konuda sorumlu bulununan kamu kurumlarının da gerekli tedbirleri almaları gerektiğine işaret ettiler.





Son Güncelleme: 19.07.2017 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2017-07-19 16:32:31

yaparken düşünmeyenlere laf söyleseniz birazda iyi olacak. buraya hastane planını yapan yabancılar değildi çorumlulardı. çorum'un 50 yıllık imarını planlıyoruz diyenlerin halini herkes görüyor. değil elli yılı daha inşaatı bitmeden planlarını görüyoruz. birde hastane tam kapasite ile hizmete girince asil curcunayı göreceksiniz. yanına stat yapılmasıda ayrı bir dram.

Avatar
osman 2017-07-19 17:28:35

orasının tam faaliyete geçmesi daha çok sürecek anlaşılan

Avatar
Hüseyin 2017-07-19 19:38:15

Ben akkentde oturan bir vatandaş olarak hastaneye daha temel aşamasındayken orta refüje korkuluk ve düzenli yaya geçitleri yapılması için belediyenin internet sayfasına öneri sunmuştum fakat bu güzergaha karayollarını baktığını konunun kendileriyle alakalı olmadıģını söylemişlerdi.Görünüyorki yurtdaki öğrencilerinde artmasıyla buradaki yoğunluk dahada arttı.Başta yapılırken düşünülmemiş olabilir(tabiki düşünülmesi gerekiyordu) bari vatandaş olarak bu önerimi şimdi dikkate alın.Yarın birgün kötü olaylara sebebiyet vermeden lütfen.

Avatar
Kadir 2017-07-19 20:59:50

Yorum yap iyide ..nereye yapacaklardi acaba ? Onuda bi soyleyin..corumun en gusel yerine yapildi..anliyorum birileri kendi tarlasina yakin yapilmasini istedigi icin gereksiz yorum yapmasi normal